За любовта на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров се шушукаше цяло лято. Двамата

...
За любовта на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров се шушукаше цяло лято.
Двамата
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво е причинила Ралица Паскалева на народния любимец Теодор Салпаров! Звезда, звезда, ама…

За любовта на  Ралица Паскалева и Теодор Салпаров  се шушукаше цяло лято.

Двамата се срещнали около общи другари, само че нямали доста време, с цел да се опознаят. Направили го със известия и дълги телефонни диалози.

Първата тръпка се удостоверила и се оказали извънредно близки. „ Бях изумена от сините му очи “, признава през днешния ден актрисата от сериала  „ Откраднат живот “ .

За първата си среща уединено и двамата си спомнят с трогване. Случила се в средата на юни, когато  Салпаров се завръщал от мач с националите по волейбол . Ралица била инструктирана да вземе неговата кола да го посрещне, само че се тормозила по какъв начин медиите ще реагират, в случай че ги видят дружно.

Отношенията им са в прекомерно начален стадий за сходни демонстрации, за това  актрисата стопира на другия терминал и на волейболиста му се постанова да върви съвсем километър претрупан с всичките си куфари.

„ Хубавото в връзките ни е, че не се харесахме за това, че сме известни. Той е сполучлив в неговата специалност, а аз в моята и не ни се постанова да сме дружно, тъй като това ще донесе повече известност на някого от двама ни “, споделя актрисата.

Салпаров обаче не е напълно склонен. На смешка издава, че му харесва актьорството и нищо чудно да се заеме с него, откакто постави завършек на кариерата си в спорта. За това пък половинката му е безапелационна, че той има заложби.

С края на спортната си кариера обаче  Теодор счита да се концентрира и над друга задача – да сътвори семейство . Смята, че  Ралица е точната жена за това  и в късото време, в което са дружно е съумял да се убеди, че ще се оправи с тази задача. Вече я срещнал със сина си Георги, който я харесал доста. Малкият самичък я разкрил коя е, откакто я видял на телефона на татко си по време на видео диалог.

„ Жори я беше гледал в „ Откраднат живот “ и „ 11А “ и незабавно я разпозна “, признава волейболният национал.

Когато вижда, че нещата се задълбочават им провежда среща и по този начин се убеждава, че двамата се схващат добре. Паскалева харесва момчето, което се отнася с огромно внимание към нея. Разбира се, тя няма никакви искания да размени ролята на майка му Бойка в живота му. С нея също са се срещнали откакто връзките й с Теодор стават съществени.

„ Всичко това е значимо, когато имаш проекти да имаш семейство с някого. А в случай че имаме шанс след 30 години ще се радваме на внуци “, майтапят се влюбените.

Проблемите пред тях сега са свързани с обстоятелството, че нямат задоволително време за себе си. Теодор живее и работи в Бургас, където тренира със своя тим. Ралица пък се постанова да снима и взе участие в постановки в София. За това пък тя е тази, която не се колебае да хване самолета и да изненада обичания мъж даже за няколко часа. Прави го най-малко няколко пъти в месеца, а той й се реваншира, като се грижи за нейното улеснение.

„ Не бях привикнала някой да ме анулира в нищо обвързвано с домашните отговорности. Винаги съм се справяла сама от дребна и в този момент това ми е извънредно “, споделя Ралица за битовата страна на нещата.

Салпаров обаче е безапелационен, че неговите грижи и внимание към нея занапред ще се разкриват. Сега нямал задоволително време да изпъкне с тях, само че не постоянно щяло да е по този начин. А един ден, в случай че не мине котка път, когато са дружно тя ще може умерено да се облегне на рамото му, предават отУикенд.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР